zaterdag 27 juli 2002

Bella Majestik is de nieuwe band van voormalig Life Of Agony-zanger Keith Caputo. Nou is dit op het eerste gezicht een weinig relevant gegeven voor Radio Mortale ware het niet dat a) Caputo vandaag de dag in Nederland woont maar vooral omdat b) de rest van de band bestaat uit leden van de Alkmaarse band Skinny Man Magoo. Aanstaande dinsdag - 30 juli - doet Bella Majestik haar eerste optreden in Atlantis te Alkmaar. Dit optreden is een soort van try out voor een Europese toernee die staat gepland voor dit najaar en de toegang is gratis. Het lijkt er trouwens op dat dit tevens het einde betekent van Skinny Man Magoo als band op zich. Op skinnymanmagoo.nl staat momenteel alleen de ietwat raadselachtige mededeling Mr Magoo has left the building.. Ciao Bella!. Bovendien word je na een paar seconden automatisch doorgestuurd naar keithcaputo.com.

Je kunt maar liefst twee tracks van z'n nieuwste 12" Tracks From The Tube als mp3 downloaden op de site van Legowelt. Een beetje last minute, maar Legowelt treedt bovendien dit weekend, namelijk zondag, op in de Nieuwe Vide in Haarlem samen met z'n vaste maatje Orgue Electronique. Een en ander is in het kader van de Lunchclub.

Naast de Jonas The Plugexpert remix van Quality Time kun je op de website van Quick And Brite nu ook de Dub Creator mix van het nummer At The Pie Factory downloaden. In de MP3-sectie vind je verder trouwens ook de complete dj-set die het duo in April jongstleden ten beste gaf op 3FM. Voor meer info (en downloads) over Dub Creator kun je alhier terecht.

Het titelnummer van hun nieuwe album Endless Summer kon je er al een tijdje downloaden. Of dat nog niet genoeg was hebben de Travolta's nu ook het nummer One For The Road als voorproefje beschikbaar gemaakt via hun pagina bij mp3.com.

donderdag 25 juli 2002

Vanavond do de 25ste in het eerste uur 'marleen en lale' voornamelijk gitaar en een verdwaalde bert&ernie, plus 't nieuwe item "wat zulle we dit weekend neme?" Je raad 't al ..... een kleine kijk in de keuken die (smart) drugs heet. In het tweede uur dance en hiphop en natuurlijk onze oh zo geliefde Tom die met de knoppen gaat spelen.

maandag 15 juli 2002

Als je alles wilt weten van de Philicorda in de (nlse) popmuziek, moet je donderdag 18 juli luisteren.
Te gast in de studio is Ronald Visser. Hij gaat vertellen over de Philicorda aan de hand van vele projecten die hij heeft gedaan met verschillende bands (De Deksels, de Stoned, Kek '66 en nog veel meer.)

dinsdag 9 juli 2002

De MortaleHIT¡! van deze week is:(week32)
Megaphones -noise company
toch de plaat in de uitzending gemist
downloadz

maandag 1 juli 2002

As. woensdag zal eUropeans te gast zijn bij Radio Mortale, "hun eerste optreden buiten de provincie"... als dat maar goed gaat. Ze zullen 3 a 4 nummers live spelen tussen 21:15 en 22:00.