donderdag 23 mei 2002

De uitzending van woensdagavond kan met een 7 beoordeeld worden mijns inziens. Een redelijk uitgebalanceerde mix van goede grappen, lullige versprekingen, een niet altijd even politiek correct noch enerverend interview en een flinke berg prima platen. We kwamen tot de conclusie dat we wellicht Q-dance in de afgelopen tijd niet de aandacht hebben gegeven die ze verdienen. Ze spelen aanstaande zaterdag in de Melkweg in de finale van de Amsterdamse Popprijs (met Smitty, Mozaik, 88 circles above, Susie's Haarlok en The Felchers). Er zijn nog kaarten.
Ook viel de nieuwe demo van Happy Elf in positieve zin op. De veelzijdige Delftenaar heeft op zijn zoveelste demootje de vocalen achterwege gelaten en alle instrumenten live ingespeeld. Het geheel levert op het eerste oor het voorlopig hoogtepunt uit zijn carriere op. Ook de nieuwe Gloricz Jim klonk veelbelovend, al was Casper bepaald minder enthousiast.
Een potentiele kutplaat van de week: Paris Dandies. Met de gitarist van de Wild Romance. Wat een suffe, belegen afgezeken handjesin-de-lucht rock zeg.

Geen opmerkingen: