woensdag 26 juni 2002

De Mortaleavond afgelopen donderdag inde Volta was wederom een niet te missen succes. Al om 21:45 stond er een heuse rij voor de deur van deze plezierige zaal in Amsterdam West. Het geluid was ook deze keer kraakhelder wat met name door de eerste twee bands ten volle benut werd.

Hip!Jesus speelden hun emotionele, lang uitgesponnen en tot in de details verzorgde nummers voor een zeer enthousiast eigen publiek. Ze hadden een buslading meegenomen.

De sound van Mardigrah valt of staat bij een goede geluidskwaliteit. Zeven muzikanten stonden op het podium, waarvan enkele zelfs meer dan een instrument bespeelden. En ze waren allen stuk voor stuk te horen. Ook hun bonte muziek wist het publiek te bekoren.

Smitty (winnaars van de Amsterdamse Popprijs 2002) speelden hun speelse powerrock met veel overtuiging en enthousiame. De muzikanten waren stuk voor stuk zeer professioneel en wisten met hun 3-en evenveel geweld neer te zetten als de 2 bands daarvoor tezamen. Helaas liep om onduidelijke redenen de zaal een beetje leeg tegen het eind.

Al met al op alle fronten een zeer succesvolle avond.

Geen opmerkingen: