zaterdag 9 november 2002

In de uitzending van afgelopen vrijdag kwamen weer een flink aantal nummers voorbij die als mp3 van het internet waren geplukt. Een selectie:

* Op de site van het Utrechtse bandje Ullla - met drie l-en - kun je álle tracks van hun nieuwe demo Another Day Passes By, My Love downloaden, dus ook openingsnummer Afraid Of The Dark. Sterker nog, Afraid Of The Dark is een van de twee nummers die tevens in een alternatieve, zogenaamde beatless versie aldaar verkrijgbaar is.

* Op howtoplays.nl kun je niet alleen álle tracks van de onlangs verschenen nieuwe demo van de Howtoplays, File Sharing, downloaden inclusief het prachtige hoesje, maar tevens de bijbehorende Flash animaties bekijken én het speciaal voor deze release ontworpen font (= lettertype) downloaden of je vergaapt je gewoon aan het verbluffende design.

* beyond93.com is niet geheel onlogisch het adres van de website van de punkband Beyond 93. Het nummer Unsaid - een van de zes tracks die ze recentelijk hebben opgenomen voor een in de nabije toekomst te verschijnen ep - is momenteel MP3 Van De Maand.

* Alhoewel ik deze keer niets draaide van de Beatnik Lions wilde ik toch niet onvermeld laten dat zij een zevental nummers van hun recente live-optreden in de OCCII online hebben staan.

Geen opmerkingen: