zaterdag 11 januari 2003

Donderdag 16 januari zijn er weer optredens in Volta. Het belooft deze keer een zeer gevarieerde avond te worden met een drietal aantrekkelijke bands. Het optreden van Pfaff staat in het teken van hun nieuwe album. Zone brengt binnenkort een nieuwe demo uit waar je alvast een voorproefje van kunt krijgen.

Miss Wyoming is een indie-rockband met een internationale bezetting. Als je goed luistert hoor je invloed van o.a. Green Lizard, Velvet Underground en Teenage Fanclub. Hun live-optredens zijn energiek, enthousiast en vooral verrassend.
Miss Wyoming is: Pascal Hallibert vocals, guitars, Leejon Verhaeg guitars, Andy Arnott bass, Paolo Panza drums.

Bas Jacobs, de bassist van de eigenwijze meiden-met-een-jongen-band Seedling brengt onder de naam Pfaff al enkele jaren poëzie en muziek uit. Dat resulteerde twee jaar geleden in God Gifted Flexible Capo.
Donderdag 14 januari komt het album 'Bello ma folle questo e il mio segreto' uit bij That Damn Record Company.

Zone is een groovecore / nu metal band uit Utrecht, opgericht in september 1998. Zone is begonnen met 3 man, Het begin van de band was in principe ook het begin van het spelen van de instrumenten. Na bijna een jaar is de band aangevuld met een zanger en met de komst van een tweede gitarist was de band compleet. Met ruim 20 optredens in het afgelopen jaar en een tweede demo op komst is Zone zijn kinderjaren ontgroeid.
De bezetting: Eko Santosa vocals, Jelmer Terwindt guitar, Ditmar Henkel guitar, Andre Zwaan bass, Ramon Smeets drums.

Laat je verrassen en kom naar de Houtmankade 334-336.

Geen opmerkingen: