donderdag 8 juli 2004

Het leven van een Amsterdamse muziekliefhebber gaat niet altijd over rozen. Af en toe moeten er harde, harde keuzes gemaakt worden. Aanstaande zaterdag bijvoorbeeld. Ik zal u het dilemma schetsen:

Allereerst is er nieuwe van de Krawattenklup in ot301 aan de Overtoom. De lancering van de zesde editie van That Dam Magazine wordt gevierd met optredens van onder meer Avec Aisance, Blues Brother Castro, Lady Die, Gone Bald, Drillem en Louisa Lilani & John Prop plus de voor dergelijke avonden gebruikelijke hoeveelheid poëzie, film en andere onvoorspelbaarheden. Aanvang half negen, toegang 6 euro.

Maar eventjes verderop gebeurt ook van alles. Onder de noemer In Uitvoering (werktitel) kun je in de Occii aan de Amstelveenseweg een hele waslijst aan kunstenaars, schrijvers, dichters en bandjes (Quallofill en Kid Stardust om precies te zijn) aan je voorbij zien trekken. Ook hier geldt: aanvang half negen, maar de toegang is een stuk goedkoper: slechts drie-en-een-halve euro.

En alsof dat nog niet genoeg was staat Aux Raus (ranzige electropunk van de drummer van Thom Revolver) in Cafe Pakhuis Wilhelmina en draaien de fenomenale David Gilmour Girls samen met onder meer DJ Sandeman in Cafe Vaaghuyzen. En als hier niets van jouw gading tussen zit kun je altijd nog op Nederland 1 naar Jos Brink's TV Toppers kijken.

Geen opmerkingen: