woensdag 20 oktober 2004

Vanavond gaat het Amsterdam Dance Event weer van start. Honderden dj's en acts en zullen de komende dagen in de diverse clubs en podia van de stad te zien zijn. Hier een kleine selectie; ik heb me beperkt tot de live-optredende artiesten (van Nederlandse bodem, dat spreekt voor zich):

woensdag
Terrorgruppe Schwarzenraben in Club 11, maar dat zou best wel eens alleen voor genodigden kunnen zijn...

donderdag
Mimezine in Bitterzoet, een Breaki'n Walls-avond in Pakhuis Wilhelmina met onder meer Mayhem Syndicate, Seymour Bits staat in de Winston, Cane (oftewel de jongens van Funckarma) staan op de Warp-avond in de Paradiso en in Fantasio in het Popinstituut is de officiƫle presentatie van de nieuwste Unsigned-cd, deze keer niet geheel toevallig gewijd aan nieuw Nederlands dansmuziek-talent.

vrijdag
Bas Kunnen en Electronische Maschine in de Winston, Bitterzoet heeft de Track Addicts en Fantasio staat vanavond geheel in het teken van het Supertracks-label met onder meer C'mon & Kypski en Quick & Brite.

zaterdag
In Bitterzoet League Of XO Gentleman (alhoewel je je kunt afvragen hoe dance Rudeboy en z'n collega's zijn) en in de Winston Thom Revolver en Disco Volente.

Voor adressen, aanvangstijden, toegangsprijzen en meer: amsterdam-dance-event.nl.

Geen opmerkingen: