dinsdag 30 november 2004

Dit weekend in Amsterdam: de Grote Prijs van Nederland! Met slicke site, mp3 jukebox en natuurlijk veel talent. Mortale favorieten doen het als vanouds ook bij de GPNL wel goed. Vorig jaar mocht ondergetekende zich zelfs verheugen in een taartbon wegens het onder de aandacht van de GPNL brengen van een latere finalist. Dit jaar komen we in de finales oa. bekende namen als Drillem, Arthur, Kim, Roy S, Melomanics, Momo's Return, Broshim en Embankment tegen.

Deze week in de uitzending van Mortale natuurlijk aandacht voor finales, oa. door potentiele winnaar Melomanics voor de microfoon te halen, op dinsdag 29 november en door op woensdag Miss GPNL sinds-jaar-en-dag, Charissa van der Vlies haar promotiewoordje te laten doen.

Uiteraard zijn er ook twee finale kaarten naar keuze te verdienen. Bel op dinsdag of woensdag tijdens de uitzending naar de studio (020-6380531) en het is zo gepiept! (En denk nou niet dat dat geen zin heeft, er zijn jaren voorbij gegaan dat we ze in arre moede zelf moesten opsoeperen).

En, om het allemaal extra leuk te maken mik ik mijn officiele GPNL TAARTBON ook in de strijd. Ik eet namelijk geen taart. Bel als eerste op op woensdag, zeg het geheime codewoord "GPNL taart" en hij is van jou.

Geen opmerkingen: