dinsdag 16 augustus 2005

De playlist van vandaag!
Ome Yoast moest in zijn eentje het uur vullen, want Ome Casper heeft zijn handen vol aan zijn twee versgeboren schatjes.

De jeugd van tegenwoordig - doe de stofzuiger
De snoeiharde pikzuigende nieuwe track van de Spaarndammerbuurtknapen. Wat mij betreft minder aanstekelijk dan De Grote Hit maar vermakelijk genoeg. Vanwege de expliciete teksten binnenkort waarschijnlijk niet op een TMF near you.

Condence - beyond the equator
Twee maal Mortale hit van de week achter elkaar. Er zijn er weinigen die het kunnen zeggen. Het is dan ook wel een erg leuk nummer. Download een track via de demontage download

Melanocaster - without you we won the war
Cd is uit, binnenkort dankzij de popronde in alle steden van Nederland te zien. Behalve Amsterdam.

Phinx - Finding Love
Winnaar van de Mooie Noten competitie. Zeer getalenteerd, niet vies van de electronica snoeptrommel. Was enkele weken geleden te gast bij Mortale.

r.v.aggeren - my music
Finalist van Vinalyzed, beluister het nummer online

malle pietje en de bimbo's - tienerhoer

David Gilmour Girls - Heavy Metal Music Magazine
Beide bands zijn op 27 augustus gratis in de Melkweg te bezoeken tijdens "Spelen voor de Grap" in het kader van de Uitmarkt. Ook met oa. Zomotta en Coparck.

happy elf - alone
Daar is ie weer! 's Lands meest actieve muzikant stuurde ons onlangs weer een van zijn vijf jaarlijkse releases. Zijn nieuwe electropopplaatje is te downloaden via http://www.wmrecordings.com/. De hele site staat vol met allerlei downloadbare Nederlandse artiesten. Leegplukken zou ik zeggen!

silence is sexy - reptiles

headcollision - you'll have to leave it to me
Beide nummers zijn via de demontage download te verkrijgen.

Emotional Elvis - hiphop/breakdance

ZZZ - Lucy

Geen opmerkingen: