dinsdag 8 november 2005

De playlist voor vandaag! Voorzien van extra-insiderige info van uw favoriete presentatieduo.

miss antarctica - with you hello is one step from hell (niet te gast helaas vandaag, ze konden een mooi optreden krijgen. Het is hen gegund.)

sykosonics - to talk to you (Hit van de week, cd presentatie woensdag de 9e in Paradiso, gaat allen!)

eggmen - four wheel drive (een verdomd leuk cdtje, en we hebben er twee dus mail en we sturen hem je toe! Net zo makkelijk)

pourquoi me reveiller - divided by four (op maandag te gast in de uitzending)

gem - i feel fine

bauer - moving (via een ingewikkeld en nodeloos lang verhaal (waarin voorkanten van VPRO gidsen, tanende beroemdheid en symphonieen een rol speelden) wist Yoast Gem en Bauer aan elkaar vast te knopen.)

green apple habitant - ragged refused lady (Yoast zegt: kut, Casper zegt: briljant.

orphanage - opzij

durk ataturk - blauwe plekken (2 hoogtepunten van de Herman van Veen Hommage cd van het dik aan de weg timmerende 3voor12/utrecht)

the jugs - driving like a maniac (Ook hier geldt: we hebben er twee en jij kunt er kosteloos een toegestuurd krijgen als je ons je wens kenbaar maakt)

de snevo's - verbrande turf (Ook voor de cd van de Snevo's geldt dat hij meermaals in onze archieven voorkomt. Gelukkig was iemand zo verstandig om de hoorn te grijpen en gehoor te geven aan onze steeds paniekeriger klinkende 'bel ons' oproepen. De cd + single van de Snelle Vogels komt naar je toe, Fietske!)

taziri - oussan (de ietwat tegenvallende gelikt geproduceerde cd van de live erg aanstekelijke Nederlands Marokkaanse band Taziri die in de finale van de Amsterdamse Popprijs 2005 belandde)

john wayne shot me - let sleeping monsters sleep ( er is altijd een goede reden om JWSM te draaien)

todd the nose - dirty man (Hollandse nieuwe bij 3voor12, van het Irrational Library label op wiens naam Yoast maar niet kon komen. Waarvoor zijn excuses!)

En dat was ie weer voor een uurtje Mortale. Log of geen log, gewoon elke werkdag te beluisteren tussen 20:00 en 21:00.

Geen opmerkingen: