dinsdag 22 november 2005

Een fijne uitzending wat ik u brom.

Luc Opsen van Primal Grunt Bookings en Ralph van Electric Monk waren zo vriendelijk ons te woord te staan over respectievelijk de Hou je Kop singer-songwritershowcases in Dwaze zaken as donderdag en vrijdag en het Electric Monk optreden in de Volta, ook op donderdag.

Verder verzonnen we, creatief als we zijn, twee nieuwe items die een vaste plaats gaan krijgen in onze uitzendingen: 'de tand des tijds'-plaat, vanavond waren dat er twee: Hans de Grunt uit 2000 en Golden Retriever uit 1999, Mortale grootheden van welleer zeg maar. En dat zette ons aan tot item twee: 'hoe gaat het nu met...' want wat doet Hans de Grunt eigenlijk nu, en waar blijven nieuwe topsongs als Eva Was Zwart? Volgende week gaan we hem proberen te bellen.

De uitzending werd afgesloten met een nederige spijtbetuiging (rapapa, rapapa, 'stoute ome willem') van Yoast aan het adres van de onfortuinlijke luisterares die al twee weken geleden het gewonnen cdtje van de Snevo's in huis had moeten hebben. Schaamte en schande zullen zijn kinderen en kindskinderen achtervolgen.

De playlist was als volgt:
zzz - lalala
mr love and the stallions - love in paris
the feromones - do as we may
sallyskunk - birds 'n monkeys
monokraft - hero
golden retriever - love investigation
de grunt - eva was zwart
electric monk - never escape
room eleven - one of these days
lucky fons III - ?
brown feather sparrow - beautiful and more
de snevo's - evert jan

Geen opmerkingen: