dinsdag 31 januari 2006

Er valt genoeg te linken vandaag, ik draaide afgelopen maandag nogal wat tracks die gratis, voor niets en geheel legaal zijn te downloaden ergens op het internet.

The Gasoline Brothers - Sleeping Pills & Asteroids
Zoals de Mortale Hit van de Week bijvoorbeeld, van de Utrechtse supergroep de Gasoline Brothers, want met leden van onder meer Gloricz Jim, Sandusky en Paper Moon. Sleeping Pills & Asteroids in de single van hun zojuist verschenen debuutalbum Hm! en is de downloaden op hun myspace-pagina.

Lunar Module - Float Of Sound
Ken je Pop Astronaut nog? Lunar Module is in ieder geval een nieuwe band met wat voormalige leden van die band en Float Of Sound is een fijn staaltje huilerige gevoelige gitaarpop.

Guillz - Fokkin Chagerijnig
Onder de noemer 9 Levens 7 Dagen heeft de Nederhopper Guillz 7 tracks opgenomen. 7, want voor elke dag van de week één. Ik vind overigens, als uw vaste maandagavond-presentator van Radio Mortale, dat míjn dag er qua titel met Fokkin Chagerijnig wel een beetje bekaaid van afkomt. Ik heb het gevoel dat de maandag hier een beetje gedemoniseerd wordt. De meeste maandagen zijn hele fijne, gezellige, on-chagerijnige dagen. Af en toe zitten er een paar rotte appels tussen die het voor de rest verpesten, maar die andere dagen van de week zijn ook niet altijd leuk, hoor.

Geen opmerkingen: