maandag 7 maart 2011

Mortalehit wk 10: No Ninja Am I - Better Mistakes

Hoe goed de Amsterdamse singer-songwriters het met elkaar kunnen vinden was al duidelijk dankzij het fameuze Amsterdam Songwriters Guild. Het is een incestueuze bende, mag je zeggen. Er gaat echter niets fout met een teveel aan chromosoompjes, er volgen juist heel mooie resultaten. Lucky Fonz III die Ro Halfhide en M-Jo als backinband vraagt, Leine die Arthur Adam, Case Mayfield, Habiba en Signe Tollefsen vraagt mee te doen bij haar optreden in De Kleine Komedie en nu ook weer bij No Ninja Am I. Dit alias van Showdog's frontman (en Radio Mortale DJ) Sander van Munster komt binnenkort met de opvolger van zijn debuut The Roaring Twenties.
Voor de eerste single Better Mistakes vroeg hij o.a. Case Mayfield, Palloc, Pfaff, Easter Parade en nog een aantal anderen om een eigen versie te maken. Die plakte hij achter elkaar tot een nummer. Leuk idee, en dat jagen we bij Radio Mortale natuurlijk van harte aan. Daarnaast hebben we nog drie redenen om Better Mistakes deze week Mortalehit van de Week te maken: 1) Hij is heel mooi, - we houden van mooie muziek; 2) Hij is gratis te downloaden - we houden van gratis; 3) Eind deze week (12 maart) is de cd-presentatie in Delicatessen - we houden van timing -. Oh en het liedje kent ook nog een fijne gastglansrol voor Hospital Bomber-Suus. Reden genoeg lijkt ons.



Stem deze hele werkweek tussen 20 en 21 uur af op 106.8 FM, 103.FM of natuurlijk de livestream (via deze link) en je hoort Better Mistakes van No Ninja Am I langskomen. Je kunt de uitzending tot 2 maanden terug beluisteren via deze link. Even de datum en tijd instellen et voila!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hele mooie muziek!!