woensdag 14 september 2011

Mortalehit wk 37: My Corduroy Life - Façades

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de Popronde is in Amsterdam neergestreken! Donderdag 15 september is het gebied van de Rozengracht tot en met het Westerpark dé plek om live nieuwe bandjes te spotten. Veel bands zul je al kennen van de Radio Mortale shows of live-avonden (The Fudge, Rachel Louise, Port Of Call, Bart Van Der Lee, BlackBoxRed). Anderen niet. Zo is de kans groot dat je My Curdory Life nog niet kent. Samen met Luik staan ze op de Popronde Amsterdam, in de door Radio Mortale gehoste Nieuwe Anita. Kom gezellig luisteren naar de breekbare luisterpop van dit trio, dat hoorbaar beinvloed is door Lali Puna, Postal Service, Low en Cocteau Twins. Om je alvast kennis te maken met deze Rotterdammers, is Facades deze week Mortalehit van de Week!


(foto: Kelly Alexandre www.kellyalexandre.nl)

Stem deze hele werkweek tussen 20 en 21 uur af op 106.8 FM, 103.FM of natuurlijk de livestream (via deze link) en je hoort Facades van
My Curdory Life langskomen. Je kunt de uitzending tot 2 maanden terug beluisteren via deze link. Even de datum en tijd instellen et voila!

Geen opmerkingen: