vrijdag 10 september 2004

Afgelopen woensdag was Sneakerfreak te gast. Uw gastheer Ome Yoast mocht deze keer in z'n eentje de techniek, presentatie en het interview voor zijn rekening moest nemen aangezien zijn vaste radiomaatje naar Thailand was uitgeweken. Dat betekende weer flink zweten in de toch al niet erg goed geventileerde Mortale studio.
Het interview met de heren was al een aantal keer uitgesteld vanwege het zomerse EK voetbalspektakel op de woensdagavonden, en nu eindelijk het moment was aangebroken was het Rembrandtplein weer oranje gekleurd. Dat is op zich prima, maar de luistercijfers zullen ook wel een duik nemen. Ook liefhebbers van Bands van Eigen Bodem kijken voetbal. Heb je de uitzending met deze vriendelijk makers van Pure Popmuziek moeten missen? Jammer, want er werd vol geestdrift gesproken over de zegeningen van Britney Spears, de nutteloosheid van het maken van een Demo en het belang van 's nachts op de radio gedraaid worden.
Gelukkig is daar de live sessie die gerekend mag worden tot een van de fraaiste die ooit de Amsterdamse ether in werd gestuurd. Wat een wonder mag heten aangezien er met microfoons geballanceerd werd op stoelzittingen en pedaaldoosjes. De sessie staat op minidisk en zal binnenkort te beluisteren zijn via www.radiomortale.com.
.

Geen opmerkingen: