dinsdag 14 februari 2006

Dinsdag, gratis mp3'tjesdag.

Bad Cheetah - Anthony's Wife
Normaliter ben ik niet zo'n fan van het direct naar een bepaalde mp3-file linken - het voelt toch altijd nog een beetje als het stelen van andermans bandbreedte - maar de site van Bad Cheetah is zo'n raadselachtig, onlogisch gebeuren dat het schier onmogelijk er íets op te vinden. En dat is zonde (stom ook, maar goed blijkbaar wil Bad Cheetah niet beroemd worden) want Anthony's Wife is een verschrikkelijk leuk in elkaar geknutseld electropop-deuntje dat het verdient door iederéén gehoord te worden. Het is daarom ook onze Mortale Hit van de Week.

The Gasoline Brothers - Valentine's Day
De Utrechtse Gasoline Brothers zijn erg goed in seizoensgebonden promotiestuntjes. Eind vorig jaar zetten ze al een gratis te downloaden kerstliedje op hun site; nú staat er een speciaal voor de gelegenheid geschreven en opgenomen Valentijnsdagnummer. We zijn erg benieuwd waar de broertjes tegen Pasen mee zullen komen? Een leuk americana-deuntje over eieren ofzo?

About - Strike You As The Enemy
Een, na Think Miles Drink, tweede te downloaden voorproefje van About's debuutalbum, Bongo dat in maart dan eindelijk zal gaan verschijnen.

Geen opmerkingen: