woensdag 8 februari 2006

Mortale zet zijn voorzichtige schreden op de door anderen reeds platgetreden vluchtheuvels van de digitale snelweg. Zo mogen wij reeds 34 friends tot de onze rekenen (Dat kan meer mensen! Dat zijn nauwelijks twee goed gevulde uitzendingen!) en nu kent ook het podcasten geen geheimen meer voor ons. Of eigenlijk wel, want het gaat nog lang niet altijd goed. Onze podcast-provider (ourmedia.org) maakt er nog een redelijk potje van. De helft van de tijd is de cast down. Maar het is gratis en ze beloven verbetering. Dus vooruit.

Dit is in ieder geval onze feed (dit is overigens een andere dan degene die vorige week een dag op onze page stond, update uw bookmarks zullen we maar zeggen):

http://www.ourmedia.org/user/77235

http://www.ourmedia.org/mediarss/user/77235

http://www.ourmedia.org/mediarss/user/74229


Je mag erop klikken, maar hij's vooral bedoeld om te adden in je gratis podcastprogramma als Juice en iTunes. We zullen proberen de uitzendingen en livesessies die we op onze website zetten ook als podcast aan te bieden. De ruimte is onbeperkt, dus in tegenstelling tot onze streaming webaudio blijft de podcast gewoon tot jullie beschikking. Bovendien is een podcast downloadbaar.

Mocht je overigens vinden dat je rechten als muzikant hiermee ernstig geschaad worden, laat het dan even weten.

Geen opmerkingen: