dinsdag 14 december 2010

Vanavond @YoriSwart te gast bij Radio Mortale

In de meer dan twintig jaar dat Radio Mortale al bestaat hebben we altijd geprobeerd vroegtijdig talent te signaleren. Dat lukt gelukkig met grote regelmaat; artiesten als Voicst, Lucky Fonz III en Aux Raus speelden (soms meerdere keren) bij Mortale in de studio en op live-avonden voordat 3FM een keer wakker werd. En afgelopen week nog werd Case Mayfield naar aanleiding van een opname bij Radio Mortale (!) uitgenodigd bij DWDD, waar hij (uiteraard terecht) een pak veren in zijn reet kreeg van Matthijs van N. en Nico D.
Om onze subslogan 'Omdat 3FM het niet doet, doen wij het' waar te maken moeten we dus wel heel scherp blijven en er snel bij zijn. Zo ook in het geval van Yori Swart; deze dame heeft met mooie liedjes (ergens tussen Jeff Buckley en Joni Mitchell in), een ijzersterke band en de nodige stage appearance heel snel naam gemaakt dit jaar. De Popronde werd plat gespeeld, de Amsterdamse Popprijs gewonnen en in 2011 wacht zonder twijfel het grote publiek.



Op de valreep van 2010 hebben we nog snel weten te handelen: met trots presenteren we Yori Swart op de Radio Mortale liveavond 18 december in Pakhuis Wilhelmina (samen met Houses, Kashmere Hakim en King Me)! En dan vereert ze ons ook nog met een bezoek aan de studio! Op dinsdag 14 december bij Sam, tussen 20 en 21 uur. Niet te missen dus, op 103.3 fm op de kabel, 106.8 fm in de ether of via de livestream op www.radiomortale.nl

Rens

Geen opmerkingen: