donderdag 23 december 2010

Verslagen Radio Mortale liveavond 18 dec

Afgelopen week werd het ene na het andere concert in Nederland afgelast vanwege de sneeuwval. Als de muzikanten het podium al wisten te bereiken, dan het publiek niet. Dat deed natuurlijk even vrezen voor de Mortale liveavond van afgelopen zaterdag 18 december. 's Ochtends vroeg kwam al het nieuws dat de kou niet de bandbus, maar wel twee bandleden van King Me had geveld.

Gelukkig bleek dat de enige domper. De Mortalianen strooiden de stoep voor Pakhuis Wilhelmina en Esther draaide een fijne warme pasta in elkaar voor de verkleumde muzikanten. Door de sneeuw gedesorienteerd wisten niet zoveel muziekliefhebbers als normaal het Pakhuis te  vinden, maar de tientallen die kwamen kregen drie optredens van akelig hoog niveau voorgeschoteld, om daarna zichzelf warm te houden op de vele dansbare plaatjes van eigen bodem die de Mortale dj's opzetten.


foto: Sarah Oranje

Bij deze willen we de geweldige artiesten, de lieve mensen van Pakhuis Wilhelmina en het weerbestendige publiek bedanken voor een geweldige avond. Die ook weer centen op heeft geleverd waarvan Radio Mortale weer even kan blijven uitzenden. Dankdankdank!
Verslagen van de avond zijn te vinden op Roarezine en 3VOOR12/Amsterdam.


Tot de volgende liveavond!

Rens

Geen opmerkingen: